Žádná registrace, žádný e-mail, žádné čekání na ověření

Krátká odpověď

Do aplikace vstoupíte hned při prvním otevření. Není tu obrazovka registrace, potvrzovací e-mail ani kód z SMS. Osobní synchronizace a obnova v Androidu jsou zdarma. Plný přístup přes Web vyžaduje Personal Pro. Tento přepínač neaktivuje placený tarif.

Klíčové údaje

Registrace
není
E-mail
neptáme se na něj
Kód z SMS
není
Oprávnění
jen když je daná funkce opravdu potřebuje

Proč tu účet není

Osobní synchronizace a obnova v Androidu jsou zdarma. Plný přístup přes Web vyžaduje Personal Pro. Tento přepínač neaktivuje placený tarif.

Co získáte a co odevzdáte

VěcKdyž účet není
Začátek práceokamžitě
Únik na straně serverunemůže nastat
Výměna telefonupřenášíte sami souborem zálohy
Zapomenuté heslonení co zapomenout
Obnova po ztrátě telefonujen ze zálohy, kterou jste udělali

Kdy je potřeba účet Google

Osobní synchronizace a obnova v Androidu jsou zdarma. Plný přístup přes Web vyžaduje Personal Pro. Tento přepínač neaktivuje placený tarif.

Časté dotazy

Musím se přihlašovat?

Nemusíte. Výjimkou je jen spuštění práce v týmu

Co když telefon ztratím?

Osobní synchronizace a obnova v Androidu jsou zdarma. Plný přístup přes Web vyžaduje Personal Pro. Tento přepínač neaktivuje placený tarif.

Jaká oprávnění aplikace chce?

Osobní synchronizace a obnova v Androidu jsou zdarma. Plný přístup přes Web vyžaduje Personal Pro. Tento přepínač neaktivuje placený tarif.

Stáhnout na Google Play

Aktualizováno: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάMagyarRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ