Team Workspace

Краток одговор

Споделени клиенти, улоги, шифрирана Drive синхронизација, Team Business Profiles и Team увоз. Personal Pro не вклучува Team Workspace. Team Workspace не го надградува одделниот Personal простор. Купени одделно, двата може да бидат активни.

Клучни податоци

Кој почнува
менаџерот
Каде се податоците
Drive на менаџерот
Места
според бројот на луѓе
Вработениот
ги гледа своите клиенти
Менаџерот
гледа сè
Планови и надградби
Personal Pro не вклучува Team Workspace. Team Workspace не го надградува одделниот Personal простор. Купени одделно, двата може да бидат активни.

Team Workspace

Споделени клиенти, улоги, шифрирана Drive синхронизација, Team Business Profiles и Team увоз.

Personal Pro не вклучува Team Workspace. Team Workspace не го надградува одделниот Personal простор. Купени одделно, двата може да бидат активни.

Кој што гледа

УлогаПоглед
Менаџерсите клиенти и целата табла
Вработенсвоите клиенти и своите продажби
Слободно местоможе да се даде на друг
Заминувањеклиентите остануваат кај фирмата

Зошто преку Drive, а не кај нас

Ако заедничката датотека стоеше кај нас, тоа би значело дека вашата база на клиенти лежи на сервер што не го контролирате. Со Drive на менаџерот сопственоста останува јасна, а ние воопшто не влегуваме меѓу.

Чести прашања

Треба ли на вработениот Google сметка?

Не. Само на менаџерот

Каде се чуваат заедничките податоци?

На Google Drive на менаџерот

Можам ли да го сменам бројот на места?

Да, во секое време

Што станува ако претплатата истече?

Синхронизацијата запира и секој останува со своите податоци

Преземете од Google Play

Ажурирано: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάMagyarRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipÍslenskaአማርኛ