Csomagok és frissítések

Rövid válasz

Az ügyfelek, időpontok, eladások és emlékeztetők csomag nélkül is működnek. Ha a Personal Pro véget ér, semmi nem záródik le és semmi nem törlődik. A Personal Pro nem tartalmaz Team Workspace-t. A Team Workspace nem frissíti a külön Personal teret. Külön megvásárolva mindkettő aktív lehet.

Fő adatok

Az ingyenes CRM ingyenes marad
Az ügyfelek, időpontok, eladások és emlékeztetők csomag nélkül is működnek. Ha a Personal Pro véget ér, semmi nem záródik le és semmi nem törlődik.
Personal Pro
Az ingyenes csomag összesen 50 importált rekordot enged. A Personal Pro ezt a plafont ugyanúgy megszünteti a telefonnévjegyekre, a CSV-re és az Excelre.
Team Workspace
Megosztott ügyfelek, szerepkörök, titkosított Drive-szinkron, Team Business Profiles és Team-import.

Az ingyenes CRM ingyenes marad

Az ügyfelek, időpontok, eladások és emlékeztetők csomag nélkül is működnek. Ha a Personal Pro véget ér, semmi nem záródik le és semmi nem törlődik.

A General CRM ingyenes marad. A meglévő rekordok soha nem lesznek zárolva vagy törölve, ha a Personal Pro inaktív.

Personal Pro

Az ingyenes csomag összesen 50 importált rekordot enged. A Personal Pro ezt a plafont ugyanúgy megszünteti a telefonnévjegyekre, a CSV-re és az Excelre.

Az új Drive-mentésekhez Personal Pro szükséges. A meglévő Drive-mentések visszaállítása és a helyi mentés/visszaállítás ingyenes marad.

  • Personal Pro → app.crmsalestracker.com · Webes CRM és PWA
  • 14 szakosított Business Profiles
  • Korlátlan telefonos névjegyimport
  • Korlátlan CSV- és Excel-import
  • Új Personal Pro funkciók az aktív előfizetés alatt
  • Készíts kézi és automatikus biztonsági mentéseket mellékletekkel a saját Google Drive-odra.
  • Mentse az ügyfélkeresést, a szűrőket és a rendezést az ezen az eszközön való újrafelhasználáshoz. Legfeljebb 10 nézet.

Team Workspace

Megosztott ügyfelek, szerepkörök, titkosított Drive-szinkron, Team Business Profiles és Team-import.

A Personal Pro nem tartalmaz Team Workspace-t. A Team Workspace nem frissíti a külön Personal teret. Külön megvásárolva mindkettő aktív lehet.

Personal Pro Lifetime

A Lifetime tartós hozzáférést ad a külön használati költség nélküli jelenlegi és jövőbeli Personal Pro funkciókhoz.

A Personal Pro Lifetime nem tartalmaz Team Workspace-t, AI-t, enterprise/S3 tárhelyet és jövőbeli használatalapú szolgáltatásokat.

Gyakori kérdések

Van ingyenes próbaidőszak?

Az ügyfelek, időpontok, eladások és emlékeztetők csomag nélkül is működnek. Ha a Personal Pro véget ér, semmi nem záródik le és semmi nem törlődik. A Personal Pro nem tartalmaz Team Workspace-t. A Team Workspace nem frissíti a külön Personal teret. Külön megvásárolva mindkettő aktív lehet.

Letöltés a Google Playen

Frissítve: 2026-09-23EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ