Abonnementer og oppgraderinger

Kort svar

Kunder, avtaler, salg og påminnelser virker også uten plan. Hvis Personal Pro tar slutt, låses ingenting og slettes ingenting. Personal Pro inkluderer ikke Team Workspace. Team Workspace oppgraderer ikke det separate Personal-området. Kjøpes de separat, kan begge være aktive.

Nøkkeltall

Det gratis CRM-et forblir gratis
Kunder, avtaler, salg og påminnelser virker også uten plan. Hvis Personal Pro tar slutt, låses ingenting og slettes ingenting.
Personal Pro
Gratisplanen slipper inn 50 importerte oppføringer totalt. Personal Pro fjerner det taket for telefonkontakter, CSV og Excel på lik linje.
Team Workspace
Delte kunder, roller, kryptert Drive-synkronisering, Team Business Profiles og Team-import.

Det gratis CRM-et forblir gratis

Kunder, avtaler, salg og påminnelser virker også uten plan. Hvis Personal Pro tar slutt, låses ingenting og slettes ingenting.

General CRM forblir gratis. Eksisterende poster blir aldri låst eller slettet når Personal Pro er inaktivt.

Personal Pro

Gratisplanen slipper inn 50 importerte oppføringer totalt. Personal Pro fjerner det taket for telefonkontakter, CSV og Excel på lik linje.

Nye Drive-sikkerhetskopier krever Personal Pro. Gjenoppretting av eksisterende Drive-kopier samt lokal sikkerhetskopiering og gjenoppretting forblir gratis.

  • Personal Pro → app.crmsalestracker.com · Nett-CRM og PWA
  • 14 spesialiserte Business Profiles
  • Ubegrenset import av telefonkontakter
  • Ubegrenset CSV- og Excel-import
  • Nye Personal Pro-funksjoner mens abonnementet er aktivt
  • Opprett manuelle og automatiske sikkerhetskopier med vedlegg i din egen Google Drive.
  • Lagre kundesøk, filtre og sortering for gjenbruk på denne enheten. Opptil 10 visninger.

Team Workspace

Delte kunder, roller, kryptert Drive-synkronisering, Team Business Profiles og Team-import.

Personal Pro inkluderer ikke Team Workspace. Team Workspace oppgraderer ikke det separate Personal-området. Kjøpes de separat, kan begge være aktive.

Personal Pro Lifetime

Lifetime gir varig tilgang til nåværende og fremtidige Personal Pro-funksjoner uten separate brukskostnader.

Personal Pro Lifetime inkluderer ikke Team Workspace, AI, enterprise/S3-lagring eller fremtidige bruksbaserte tjenester.

Vanlige spørsmål

Finnes det en gratis prøveperiode?

Kunder, avtaler, salg og påminnelser virker også uten plan. Hvis Personal Pro tar slutt, låses ingenting og slettes ingenting. Personal Pro inkluderer ikke Team Workspace. Team Workspace oppgraderer ikke det separate Personal-området. Kjøpes de separat, kan begge være aktive.

Last ned på Google Play

Oppdatert: 2026-09-23EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaΕλληνικάMagyarRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ