Staru aplikaciju izbrišite zadnju

Kratak odgovor

Spremite sve svoje podatke u datoteku Kopija u vašem vlastitom Google Driveu, u vidljivoj mapi CRM Backups. Nove sigurnosne kopije na Driveu zahtijevaju Personal Pro. Vraćanje postojećih kopija s Drivea te lokalna izrada i vraćanje kopija ostaju besplatni. Osobna sinkronizacija i oporavak na Androidu su besplatni. Puni Web pristup zahtijeva Personal Pro. Ovaj prekidač ne aktivira plaćeni plan.

Ključni podaci

Sigurnosna kopija i vraćanje
Spremite sve svoje podatke u datoteku
Google Drive kopija
Kopija u vašem vlastitom Google Driveu, u vidljivoj mapi CRM Backups.
Web panel
Osobna sinkronizacija i oporavak na Androidu su besplatni. Puni Web pristup zahtijeva Personal Pro. Ovaj prekidač ne aktivira plaćeni plan.

Sigurnosna kopija i vraćanje

Spremite sve svoje podatke u datoteku

Kopija u vašem vlastitom Google Driveu, u vidljivoj mapi CRM Backups.

Nove sigurnosne kopije na Driveu zahtijevaju Personal Pro. Vraćanje postojećih kopija s Drivea te lokalna izrada i vraćanje kopija ostaju besplatni.

Web panel

Osobna sinkronizacija i oporavak na Androidu su besplatni. Puni Web pristup zahtijeva Personal Pro. Ovaj prekidač ne aktivira plaćeni plan.

Koraci

  1. Izradi sigurnosnu kopijuSpremite sve svoje podatke u datoteku
  2. Google Drive kopijaKopija u vašem vlastitom Google Driveu, u vidljivoj mapi CRM Backups.
  3. Vrati iz sigurnosne kopijeUčitaj podatke iz datoteke sigurnosne kopije
Preuzmi s Google Playa

Ažurirano: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάMagyarRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ