A régi alkalmazást törölje utoljára
Mentse el az összes adatát egy fájlba Másolat a saját Google Drive-jában, egy látható CRM Backups mappában. Az új Drive-mentésekhez Personal Pro szükséges. A meglévő Drive-mentések visszaállítása és a helyi mentés/visszaállítás ingyenes marad. A személyes szinkronizálás és helyreállítás Androidon ingyenes. A teljes Web-hozzáféréshez Personal Pro kell. Ez a kapcsoló nem aktivál fizetős csomagot.
Fő adatok
- Biztonsági mentés és visszaállítás
- Mentse el az összes adatát egy fájlba
- Google Drive mentés
- Másolat a saját Google Drive-jában, egy látható CRM Backups mappában.
- Webes panel
- A személyes szinkronizálás és helyreállítás Androidon ingyenes. A teljes Web-hozzáféréshez Personal Pro kell. Ez a kapcsoló nem aktivál fizetős csomagot.
Biztonsági mentés és visszaállítás
Mentse el az összes adatát egy fájlba
Másolat a saját Google Drive-jában, egy látható CRM Backups mappában.
Az új Drive-mentésekhez Personal Pro szükséges. A meglévő Drive-mentések visszaállítása és a helyi mentés/visszaállítás ingyenes marad.
Webes panel
A személyes szinkronizálás és helyreállítás Androidon ingyenes. A teljes Web-hozzáféréshez Personal Pro kell. Ez a kapcsoló nem aktivál fizetős csomagot.
Lépések
- Biztonsági mentés létrehozásaMentse el az összes adatát egy fájlba
- Google Drive mentésMásolat a saját Google Drive-jában, egy látható CRM Backups mappában.
- Visszaállítás mentésbőlAdatok betöltése biztonsági mentési fájlból
Frissítve: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ