Slett den gamle appen sist
Lagre alle dataene dine til en fil En kopi i din egen Google Drive, i en synlig mappe CRM Backups. Nye Drive-sikkerhetskopier krever Personal Pro. Gjenoppretting av eksisterende Drive-kopier samt lokal sikkerhetskopiering og gjenoppretting forblir gratis. Personlig synkronisering og gjenoppretting på Android er gratis. Full Web-tilgang krever Personal Pro. Denne bryteren aktiverer ikke et betalt abonnement.
Nøkkeltall
- Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
- Lagre alle dataene dine til en fil
- Google Drive-sikkerhetskopi
- En kopi i din egen Google Drive, i en synlig mappe CRM Backups.
- Webpanel
- Personlig synkronisering og gjenoppretting på Android er gratis. Full Web-tilgang krever Personal Pro. Denne bryteren aktiverer ikke et betalt abonnement.
Sikkerhetskopiering og gjenoppretting
Lagre alle dataene dine til en fil
En kopi i din egen Google Drive, i en synlig mappe CRM Backups.
Nye Drive-sikkerhetskopier krever Personal Pro. Gjenoppretting av eksisterende Drive-kopier samt lokal sikkerhetskopiering og gjenoppretting forblir gratis.
Webpanel
Personlig synkronisering og gjenoppretting på Android er gratis. Full Web-tilgang krever Personal Pro. Denne bryteren aktiverer ikke et betalt abonnement.
Trinn
- Opprett sikkerhetskopiLagre alle dataene dine til en fil
- Google Drive-sikkerhetskopiEn kopi i din egen Google Drive, i en synlig mappe CRM Backups.
- Gjenopprett fra sikkerhetskopiLast inn data fra en sikkerhetskopifil
Oppdatert: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaΕλληνικάMagyarRomânăSlovenčinaSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ