Starú aplikáciu zmažte ako poslednú
Uložte všetky svoje údaje do súboru Kópia vo vašom vlastnom Google Drive, vo viditeľnom priečinku CRM Backups. Nové zálohy na Drive vyžadujú Personal Pro. Obnovenie existujúcich záloh Drive aj miestne zálohovanie a obnovenie zostávajú bezplatné. Osobná synchronizácia a obnova v Androide sú bezplatné. Plný prístup cez Web vyžaduje Personal Pro. Tento prepínač neaktivuje platený plán.
Kľúčové údaje
- Zálohovanie a obnovenie
- Uložte všetky svoje údaje do súboru
- Záloha na Google Drive
- Kópia vo vašom vlastnom Google Drive, vo viditeľnom priečinku CRM Backups.
- Webový panel
- Osobná synchronizácia a obnova v Androide sú bezplatné. Plný prístup cez Web vyžaduje Personal Pro. Tento prepínač neaktivuje platený plán.
Zálohovanie a obnovenie
Uložte všetky svoje údaje do súboru
Kópia vo vašom vlastnom Google Drive, vo viditeľnom priečinku CRM Backups.
Nové zálohy na Drive vyžadujú Personal Pro. Obnovenie existujúcich záloh Drive aj miestne zálohovanie a obnovenie zostávajú bezplatné.
Webový panel
Osobná synchronizácia a obnova v Androide sú bezplatné. Plný prístup cez Web vyžaduje Personal Pro. Tento prepínač neaktivuje platený plán.
Kroky
- Vytvoriť zálohuUložte všetky svoje údaje do súboru
- Záloha na Google DriveKópia vo vašom vlastnom Google Drive, vo viditeľnom priečinku CRM Backups.
- Obnoviť zo zálohyNačítať údaje zo súboru zálohy
Aktualizované: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάMagyarRomânăSlovenščinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ