Staro aplikacijo izbrišite kot zadnjo

Kratek odgovor

Shranite vse svoje podatke v datoteko Kopija v vašem lastnem Google Drivu, v vidni mapi CRM Backups. Nove varnostne kopije v Drive zahtevajo Personal Pro. Obnovitev obstoječih kopij Drive ter lokalno varnostno kopiranje in obnavljanje ostajajo brezplačni. Osebna sinhronizacija in obnovitev v Androidu sta brezplačni. Poln dostop do Web zahteva Personal Pro. To stikalo ne aktivira plačljivega paketa.

Ključni podatki

Varnostno kopiranje in obnovitev
Shranite vse svoje podatke v datoteko
Kopija v Google Drive
Kopija v vašem lastnem Google Drivu, v vidni mapi CRM Backups.
Spletna plošča
Osebna sinhronizacija in obnovitev v Androidu sta brezplačni. Poln dostop do Web zahteva Personal Pro. To stikalo ne aktivira plačljivega paketa.

Varnostno kopiranje in obnovitev

Shranite vse svoje podatke v datoteko

Kopija v vašem lastnem Google Drivu, v vidni mapi CRM Backups.

Nove varnostne kopije v Drive zahtevajo Personal Pro. Obnovitev obstoječih kopij Drive ter lokalno varnostno kopiranje in obnavljanje ostajajo brezplačni.

Spletna plošča

Osebna sinhronizacija in obnovitev v Androidu sta brezplačni. Poln dostop do Web zahteva Personal Pro. To stikalo ne aktivira plačljivega paketa.

Koraki

  1. Ustvari varnostno kopijoShranite vse svoje podatke v datoteko
  2. Kopija v Google DriveKopija v vašem lastnem Google Drivu, v vidni mapi CRM Backups.
  3. Obnovi iz varnostne kopijeNaložite podatke iz datoteke varnostne kopije
Prenesi iz Google Play

Posodobljeno: 2026-07-30EnglishTürkçeEspañolPortuguêsDeutschFrançaisРусскийहिन्दीBahasa IndonesiaالعربيةItalianoNederlandsPolskiTiếng Việtไทย日本語한국어简体中文繁體中文УкраїнськаفارسیاردوবাংলাBahasa MelayuČeštinaDanskSuomiSvenskaNorskΕλληνικάMagyarRomânăSlovenčinaБългарскиHrvatskiSrpskiLietuviųLatviešuEestiShqipМакедонскиÍslenskaአማርኛ